zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 11 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 11:

 

Winterse vaartocht langs Doesburg, Zutphen en Deventer

De snel stromende IJssel is sowieso al prachtig, maar als je de verlokkingen van de Hanzesteden daar nog eens bij optelt, kun je moeilijk de boot in de winterstalling laten!

waterkampioen 11 Winterse vaartocht langs Doesburg, Zutphen en Deventer
waterkampioen 11 1100 en 1300 De Boarnstream

1100 en 1300, twee nieuwe telgen van De Boarnstream

“Zelfs als je binnen bent, wil je nog steeds het ‘buiten-gevoel’ ervaren.” Ziedaar de opdracht die Henk Hokwerda zichzelf stelde voor zijn nieuwe Boarncruisers Elegance. “Het was tijd voor iets nieuws.”

Binnenstebuiten - Hanse 315

Met de introductie van de 315 heeft Hanse meteen een nominatie voor de European Yacht of the Year 2016 te pakken. In deze kleinste Hanse zit slim denkwerk. De badkamer is enorm voor dit scheepje en dat ogenschijnlijk zonder veel salonruimte op te slokken.

waterkampioen 11 Binnenstebuiten - Hanse 315
waterkampioen 11 	 Waterkampioen-test – Budget vouwfietsen

Waterkampioen-test – Budget vouwfietsen

Voor 180 euro koop je al een vouwfiets. Voor nog geen 400 euro euro heb je er dus twee aan boord. Maar is goedkoop duurkoop? Of heb je voor dit bedrag best iets bruikbaars? We testen 10 budgetfietsen.

Deense Rivièra – Rust en dynamiek

De meeste Denemarken-gangers komen niet verder dan een rondje Fünen. Wij richten de blik noordelijker. Boven Kopenhagen begint de Deense Rivièra. Hier word je niet geleefd of vermaakt, hier leef je jezelf. Vind je favoriete haventje en strand, stook een vuurtje en zie hoe bij het vallen van de avond een groepje bruinvissen zich door de stroom laat meenemen.

waterkampioen 11 Deense Rivièra – Rust en dynamiek

Waterkampioen 12 verschijnt op donderdag 2 december.