zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 5 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 5:

 

Untere Havel - Zeilsafari in het Westhavelland

Met een authentieke Jollenkruiser door het Duitse merengebied. Door ‘mangrovebossen’ en over idyllische meren, inclusief ‘groot’ wild. Een ideaal vakantiegebied voor een trailersailer.

untere havel waterkampioen 5 2015
waterkampioen 5 trailer special

De juiste trailer – Hoe kies je hem?

Trailers zijn er in alle soorten en maten. Bijna iedere boot vraagt om zijn eigen soort en type. Koop je een nieuwe trailer? Er is er echt maar één de beste en dat is degene die past bij de boot en het gebruik.

Waterkampioen groepstest – Vier gezins-toerzeilers

In de felbevochten 35 voet-categorie testen we de vier marktleiders. Toch lijken ze minder op elkaar dan je zou verwachten. Na drie dagen varen trekken we een paar verrassende conclusies - en kiezen we ’n onverwachte winnaar.

waterkampioen 5 groepstest toerzeilers 35 voet
waterkampioen 5 northline 42 wheelhouse

Onder de loep - North-Line 42 Wheelhouse 

Nuchterheid en bevlogenheid, zowel het ontwerp als de bouw van de North -Line 42 Wheelhouse zitten er vol mee. Waarmee het schip precies op z’n baas lijkt . Of eigenlijk bazen. Portret van een Fries met Britse roots.

Oldambtroute Groningen – Uitgestrekt landschap

Varen tussen uitgestrekte graan- en koolzaadvelden, de charme van zelfbediende bruggen en sluizen, restaurants, musea en volop afmeermogelijkheden en fietsroutes. Ziedaar de vele verlokkingen van het Oost-Groningse Oldambt.

waterkampioen 5 oldambt route

 

Waterkampioen 6 verschijnt op donderdag 4 juni.