zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 4 ligt nu in de winkel

Nu in de Waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.


Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 4:


Met je eigen boot naar Sail Kampen

Dit vaarseizoen kan mooi beginnen met een bezoek aan de vijfde editie van Sail Kampen. Dit  populaire paasevenement in de IJsseldelta biedt veel om ons te plezieren. En je kunt er met je eigen fris gepoetste boot naartoe.

waterkampioen 4 sail kampen
Waterkampioen 4 elsa

Elsa – Out of Africa

Begin jaren zeventig besluit een naar Mozambique geëmigreerde Nederlander, eigenaar van een suikerrietplantage, een zeiljacht te bouwen. Een halve eeuw later bouwt Maarten Lindenbergh het van de Stadt-ontwerp eindelijk af.

Dehler 38 - Weer echt Dehler

Volgens eigen zeggen is Dehler eindelijk weer echt Dehler. Kwaliteit en bovengemiddeld goede zeileigenschappen voor iedereen. Wij zijn het daar volledig mee eens.

nu in waterkampioen 4 dehler 38
nu in waterkampioen 4 classic sturdy 42

Linssen Classic Sturdy 42 AC - Terug naar de basis

De Logicam-productie van Linssen is een staalt je moderne jachtbouw, waarmee de werf moderne en succesvolle jachten op het water brengt. Maar je kunt er ook klassiekers mee bouwen, zoals de Classic Sturdy 42 AC .

Stad in beweging

Een stad die allang over nationale rivaliteiten heen is gestapt en het vizier onbeschaamd op de  wereld heeft staan. Rotterdam is goed bereikbaar vanaf het water en onder meer een ideale tussenstop richting de Zeeuwse wateren.

nu in waterkampioen 4 rotterdam

En verder:

Oude antifouling verwijderen met de Pro Scraper, Zo werkt planeren, het laatste botennieuws en Wat zijn supervezels en de 3-stappen-klus matteren en polijsten.

 

Volgende maand onder meer: Het grote kleine-botennumer, 10 praktische opberg-tips, 3-stappen-klus staal plamuren, startplaats Spakenburg en een checklist onderhoud buitenboordmotor.

Waterkampioen 5 verschijnt op 8 mei.