zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 10 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen 10 2014

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 10:

 

Bietentocht - Modder aan boord

Hagelbuien en harde wind, vaarwater zonder navigatiebakens, zandbanken en de nukken van een span trekpaarden. De lang vervlogen tijden van de zeilende vrachtvaart komen tot leven tijdens de vierdaagse Zeeuwse Bietentocht.

bietentocht waterkampioen 10 2014
waterkampioen 10 wrap tuimelaar

It's a wrap!

In slechts een paar uur tijd een fris nieuw, of net even spannender uiterlijk voor je boot - het kan. ‘Wrappen’ is het toverwoord. Een boot inpakken in hightech folie, hoe doen ze dat nu eigenlijk?

Xc 35 - Compact comfort

Vijf jaar geleden deed de introductie van de Xc 45 veel stof opwaaien. Na achtereenvolgens de Xc 42, 38 en 50 completeert de 35 dit jaar de serie lange-afstandsjachten van X-Yachts.

waterkampioen 10 xc 35
volvo ocean race waterkampioen 10

De gevaren van de Volvo Ocean Race

Brand, zinken, verwonding, man overboord of een aanval van piraten. In Newcastle leren de zeilers van Team Brunel hoe je ook op het onvoorzienbare kunt trainen. De Waterkampioen was erbij.

Najaarstocht over de Ierse Shannon-rivier

Een najaarstocht door Ierland is genieten van uitgestrekte panorama’s, mysterieuze ochtendmist en hier en daar een onvermijdelijk glas mistig-zwart Guinness-bier.

waterkampioen 10 najaarstocht ierland shannon