zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 7 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 7:

 

Utrecht: een nautisch stadsportret

De Tour de France start dit jaar in Utrecht. Een perfecte reden om een eigen ‘Ronde van Utrecht’ over de stadswateren uit te zetten.

utrecht waterkampioen 7
waterkampioen  7 onbewoond eiland

Robinson in eigen land

Bij een onbewoond eiland denken we aan meteen aan Griend, Rottummerplaat of het nieuwe Noorderhaaks. Maar er zijn ook onbewoonde eilanden dichter bij huis. Bovendien zijn die wel toegankelijk voor het publiek.

Binnenstebuiten: Intercruiser 31

Tien jaar na de presentatie van de Intercruiser besloot de werf tot een opfrisbeurt. De 31 is met meer ramen, een rechtere steven en een getrapte opbouw een moderne boot.

waterkampioen 7 intercruiser 31
waterkampioen 7 RS Aero

Onder de loep: RS Aero

Erkenning vinden als wedstrijdklasse is lastig voor een nieuwe boot.  De concurrentie is groot, maar de nieuwe RS Aero verdient het wel.  Wij gaven hem een middagje mee aan twee ‘jonge kanonnen’: laser-kampioenen Dewi Couvert en Nicholas Heiner .

Lemsteraak; van visserman tot edelman

Voor haar achttiende verjaardag koos Prinses Beatrix een mooi nationaal verjaardagscadeau: een Lemsteraak. Maar wat was dat eigenlijk, een Lemsteraak? Een klassieker - en toch nog steeds in ontwikkeling.

 

 

waterkampioen RS Aero

waterkampioen 7 nautische cocktailsNautische cocktails

Wat is er feestelijker dan een kleurrijke cocktail in de kuip van je boot? Helemaal niks! Er zijn talloze nautische cocktails en je kan natuurlijk altijd zelf wat mixen en een mooie naam geven.

Om de fuif compleet te maken download je een gezellige nautische playlist die je tijdens happy hour afspeelt.

buy-a-boat.com/songlist.htm

partyswizzle.com/NauticalMusicIdeas.html

coolrain44.wordpress.com/2009/08/29/songs-about-boats-ships-sailing/

sharedplaylists.com/playlists/nautical-and-nice 

Waterkampioen 8 verschijnt op donderdag 6 augustus.