zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 8 ligt nu in de winkel

Nu in de Waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 8:

Binnenste Buiten - Bavaria Virtess 420 Fly

De Virtess 420 Fly is de eerste in een nieuwe motorbotenlijn van Bavaria. Heel anders dan de Sportserie én de eerste met flybridge. Van de hand van Too Design/Marco Casali. Dat klinkt niet alleen Italiaans, ’t ziet er ook zo uit.

waterkampioen 8 bavaria virtess 420
Waterkampioen 8 stockholm

Stockholm archipel - 24.000 eilanden

De scherenkust van Stockholm is niet in een paar woorden te vangen, daar is ze veel te divers  voor. Een recreatieplas in Stockholms voortuin, maar dan één van 3.500 vierkante kilometer met ruim 24.000 eilanden en 50.000 vakantiehuizen.

Den Oever - Ideaal vertrekpunt

Is Den Oever het meest ideale vertrekpunt van ons land? Grote kans. Waar anders kun je naar alle vier windrichtingen een tocht ondernemen? Den Oever ligt aan zoet, zout, open en beschut water, maar biedt ook genoeg vertier om een paar dagen te blijven liggen.

Nu in de Waterkampioen 8 den oever
nu in waterkampioen 8 j88

J/88 - Geen gram te veel

De J/88 is de nieuwste van J/boats, op het water gebracht in 2013. We zeilen met het eerste exemplaar in Nederland, om te testen of deze boot een ‘typische J’ is.

Repareren van rot hout

Blazen of bobbels in de lak zijn indicatoren dat eronder iets niet pluis is. Soms bladdert de verf al af en zie je ingewaterd, donker hout. Daar waar je er met gemak doorheen prikt, heeft houtrot toegeslagen. Repareren met houtrotvuller doe je zo.

nu in waterkampioen 8 hout rot vullen

En verder in Waterkampioen 8:

5 EPIRB's op een rijtje
De mooiste Vlaamse steden
Primeurs van de Hiswa te Water
Slipvaste bootschoenen
En: Zo passeer je een wantij

Waterkampioen 9 verschijnt op 4 september.