zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 10 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 10:

 

Herfsttocht – Met de Tijgerhaai

Wie denkt dat het vaarseizoen voorbij is: Think again! Voor iedereen die houdt van bos en de goudgele, oranjerode en geelbruine herfstkleuren, ligt bij de Kop van Overijssel een prachtig gebied klaar.

waterkampioen 10 herfsttocht tijgerhaai
waterkampioen 10 Mini-Transat -  Grootse oversteek

Mini-Transat -  Grootse oversteek

Hoeveel van de 72 soloschippers die eind september in Douarnenez vertrokken, zullen de finishlijn in Guadeloupe halen? Vorige editie slechts de helft. De Mini-Transat: Ruim 4000 mijl alleen op zee, op een bootje van 6.50 meter.

Oud vs nieuw – Mulder Favorite

Twee motorjachten uit dezelfde Mulder-stal met 28 jaar ertussen. Beide ogen ze chic. Maar ze laten vooral zien hoe behalve de smaak ook de watersport zelf veranderd is.

waterkampioen 10 Oud vs nieuw – Mulder Favorite
waterkampioen 10 Grand Sturdy 52.9 – Grote hit

Grand Sturdy 52.9 – Grote hit

In 1998 bouwt Linssen Yachts de eerste Grand Sturdy. Het zal de succesvolste serie van de werf worden. Diverse modellen van de Grand Sturdy volgen. Inmiddels is de nieuwste in de serie de 52.9. Op de Eems maken we kennis.

Dokkum – Gastvrije vestingstad

De meest noordelijke stad van ons land wordt zowel door zeilers als motorbootvaarders graag bezocht. Je kunt in Dokkum diverse vaarroutes starten, maar ook heerlijk overnachten bij de bolwerken.

waterkampioen 10 Dokkum – Gastvrije vestingstad

En ook: een interview met Vrouwen-Zeilen-voorzitter Rosalind Post van der Molen; zelf de motor winterklaar maken; zo maak je een loop shackle; staal versus composiet; de New Classic 850; minidossier kranen en afsluiters en een hernieuwde kennismaking met de Parasailor.

Waterkampioen 11 verschijnt op donderdag 5 november.