zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 12 ligt nu in de winkel

 

cover waterkampioen 12 2014

Waterkampioen blijft boeien!

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Elk nummer weer uitgebreid aandacht voor nieuwe en gebruikte jachten, toebehoren en accessoires. En natuurlijk laten we je met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten, in binnen- en buitenland, aan bod.

Neem een abonnement en mis geen nummer.

Een greep uit de inhoud van Waterkampioen 12:

 

Winterweer – Zo blijf je warm

Om het buiten een beetje aangenaam te hebben, zijn we allang niet meer afhankelijk van gebreide truien met kranten eronder. Alles om hoofd, lijf en ledematen warm te houden.


winterweer warm blijven waterkampioen 12 2014
waterkampioen 11 Het Wad op - Zwerven op wind en tij

Het Wad op - Zwerven op wind en tij

Na een snikhete vakantie in het zuiden van het prachtige Italië vindt fotograaf Bertel Kolthof het tijd om weer eens een zomervakantie in eigen land te vieren. Twee weken zwerven over het Wad. Met zo’n avontuur gaan zelfs zijn dochters nog mee.

Vaardossier – Engelse Oostkust

Lieflijk, karaktervol en authentiek. De Engelse Oostkust is prachtig, met de rivieren van Suffolk als absoluut hoogtepunt. En zo heel ver weg is het niet eens.

waterkampioen 11 Vaardossier – Engelse Oostkust
freedom 40 waterkampioen 11

Freedom 40 – Rare Yank

Vooral de uiterst merkwaardige tuigage van de Freedom doet je omdraaien op je stoel. Omdraaien van verbazing en voor sommigen ook uit afkeer. De Freedom is een blikvanger.

2e Hands - Drie Doerakken met achterkajuit

De Doerak is de meest verkochte motorboot van Nederland. Door hun eenvoudige constructie waren de ‘motorschouwen’ scherp geprijsd. Drie Doeraks met een achterkajuit.


waterkampioen 11 doerak achterkajuit

Plussen & minnen - Nimbus 405 Coupé

Sinds de doorstart van Nimbus is het grootste deel van de range vernieuwd. Laatste wapenfeit en meteen het vlaggenschip is de 405 Coupé. 

nimbus 405 coupe waterkampioen 11