zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Stremmingen en scheepvaartberichten voor heel Nederland

Op de kaart hieronder vind je de stremmingen in heel Nederland. Zo weet je atlijd de actuele situatie en hoe of waar je moet omvaren.

Alles gecheckt? Kijk dan als laatste naar de wijzigingen in de Wateralmanak en de waterkaarten en ga goed voorbereid het water op. Maar vooral, met veel plezier!

Waterkampioen Stremmingen app voor Apple en Android

De Waterkampioen heeft voor de watersporters een app uitgebracht waarmee u altijd op de hoogte bent van de meest recente stremmingen. De app kost eenmalig €1,79

Meer informatie over de Waterkampioen stremmingen app

Toch assistentie nodfig? Bel dan met ANWB Watersportadvies op 088 - 269 5020 (tussen 10.00 en 13.00 uur).
Of watersportadvies@anwb.nl


Hoewel we de berichten op deze pagina met de meeste zorg samenstellen, kan de ANWB niet instaan voor de juistheid en volledigheid.

Bocht van Walsoorden Platen van Valkenisse
Bocht van Walsoorden Platen van Valkenisse; waarschuwing
Ivm verondieping geldt het volgende:
- Beschikbare waterdiepte Bocht van Walsoorden Platen van Valkenisse
   · do 7 augustus 2014 tot nader bericht
Na de recente plaatval van de Platen van Valkenisse is het volgende geconstateerd:Tussen rode boeienlijn 52–56 en de Platen van Valkenisse, is plaatselijk een diepte van ca. 25 dm gemeten thv ton 54.In de vaargeul zijn nog geen verondiepingen geconstateerd.Vanwege plaatselijke onvoorspelbare morfologische veranderingen dient de scheepvaart te vermijden ton 54 om de noord te passeren. Een situatieschets is te downloaden via http://www.vaarweginformatie.nl/fdd/main/download?fileId=50605151
Bocht van Walsoorden, Zuidergat, Plaat van Walsoorden; hinderlijke waterbeweging vermijden
Ivm werkzaamheden geldt het volgende:
- Hinderlijke waterbeweging vermijden Bocht van Walsoorden, Zuidergat, Plaat van Walsoorden
   · ma 18 augustus 07:00 t/m zo 21 september 2014 23:59
Bocht van Walsoorden, Zuidergat; mededeling
Ivm werkzaamheden voor het project “Natuurcompensatie Perkpolder”, zal er regelmatig weer scheepvaartverkeer (werkverkeer) van en naar de voormalige haven van Perkpolder (een voor de scheepvaart gesloten haven) zijn.De werkzaamheden (2e fase) zullen aanvangen vanaf 18 augustus en zullen tot 31 oktober 2014 duren. In de bovengenoemde periode worden scheepsbewegingen (met zand afkomstig van Doel) en losactiviteiten verwacht voor de voormalige haven van Perkpolder.