zelf uw boot verkopen:

YachtFocus advertentie plaatsen

Waterkampioen 2eHANDS Dagen - gebruikte boten beurs

Geplaatst op 19 mei 2011

Afgelopen augustus lag de gezellige binnenhaven van Hoorn vol met ruim 160 gebruikte zeiljachten en motorboten te koop van bedrijven en particulieren. Voor de derde keer werd de gebruikte boten beurs 'Waterkampioen 2eHANDS Dagen' gehouden in de prachtige en gezellige oude haven. Alhoewel het op een aantal dagen flink heeft geregend, was de beurs uitermate druk bezocht en zijn er behoorlijk wat boten tijdens de beurs verkocht en zijn er nog een behoorlijk aantal onderhandelingen gaande.

3e editie gebruikte boten beurs - groter dan ooit, met extra steigers

De Oude Binnenhaven en de Karperkuil lagen tijdens de Waterkampioen 2eHANDS Dagen bomvol met zeiljachten, motorjachten en sloepen in alle soorten, maten en prijsklassen. Omdat er extra steigers geplaatst zijn, is deze editie van de Waterkampioen gebruikte boten beurs groter dan ooit. Er lag en zeer ruim aanbod van schepen, ideaal voor ervaren watersporters, maar beslist ook voor beginners die zich oriënteerden.Dankzij de beschutte locatie in de prachtige historische binnenhaven is Hoorn een ideale plek voor een botenbeurs. Hier heersen sfeer en gezelligheid. Het is een omgeving om goed zaken te kunnen doen. Vele watersporters weten dat inmiddels en dat trekt steeds meer aanbieders. Hoorn is ook leuk dankzij z’n winkelaanbod en de fijne horeca. 
Ook dankzij de enorme inzet van bestuur en medewerkers van de gemeente is de Waterkampioen Gebruikte Boten beurs inmiddels uitgegroeid tot een begrip waar vele watersporters vanuit heel Nederland op af komen.

Nieuw tijdens de gebruikte botenbeurs in 2011

Dit jaar zijn er drijvende steiger in de Karperkuil geplaatst, waardoor de capaciteit in dit deel van de haven is verdubbeld en bezoekers een rondje konden lopen. Tevens namen enkele importeurs hun demomodellen mee, zodat er een nóg gevarieerder aanbod van schepen lag.

ANWB Watersport

Natuurlijk is ook de ANWB bezig met haar watersportproducten en -diensten. Onder de bezoekers werd een iPad 2 verloot. De gelukkige winnares heeft inmiddels haar nieuwe speeltje in haar bezit. Verder was er veel animo voor de Waterkampioen Reddingvlot Experience en het vader/zoon zeilweekend: de Blauhúster Bikkeltocht.

Fotoimpressie van de Waterkampioen 2e HANDS Dagen

Op de zondag heeft een fotograaf vele leuke foto's gemaakt. Bekijk deze leuke sfeerimpressie!

Meer informatie

Bekijk de speciale website van de Waterkampioen 2e HANDS Dagen via gebruiktebotenbeurs.nl

plattegrond Waterkampioen 2eHANDS Dagen